Zonnepanelen

Wilt u een positieve bijdrage leveren aan het milieu en tegelijkertijd veel energie besparen? Dan zijn de zonnepanelen van Sleutelstad Installatietechniek een goede oplossing voor het opwekken van elektriciteit. U bent niet meer afhankelijk van de stijgende energieprijzen en het rendement van zonnepanelen zijn vele malen hoger dan de actuele rentestand. Wij berekenen graag hoeveel u kunt besparen op de energierekening en adviseren over het aantal panelen dat nodig is om uw gehele woning te voorzien van duurzame elektriciteit.

Werking zonnepanelen

Een PV-systeem bestaat uit elektriciteitskabels, een omvormer en niet onbelangrijk zonnepanelen. Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Zonnepanelen hebben geen bewegende delen en gaan daarom minstens 25 jaar mee!

Energie besparen

Hoeveel energie u kunt besparen met zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid zonnestraling, het rendement van de zonnepanelen en de plaatsing.
Installatie

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, zorgen onze installateurs voor een nette en zeer professionele installatie.

Offerte aanvragen

Wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve, klantgerichte, meedenkende en duurzame werkzaamheden met gedegen advies vooraf. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!